(FOTO) BUM: Oglasio je Miško Ražnatović oko Nemanje Gordića!

Autor:

Sport

27.12.2020

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Gordić će definitivno karijeru nastaviti kao košarkaš Mornara iz Bara. To je objavom na Instagramu najavio njegov menadžer Miško Ražnatović, koji je objavio sliku sa Gordićem i stavio emotikom sidra.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović

To je protumačeno kao asocijacija za Barane, a ubrzo je stigla i potvrda predsednika Mornara Đorđija Pavićevića.

- Postigli smo dogovor. Ostalo je još samo da sačekamo vremenski rok kada može da nastupi za Mornar u Jadranskoj ligi, a to je meč protiv Zadra u Baru, početkom januara 2021. godine- potvrdio je Pavićević za "MozzartSport".

Prema pravilima, kada igrač menja klub u Jadranskoj ligi, pravo nastupa za novi tim stiče po završetku poslednjeg kola prvog dela ligaškog dela sezone, a to je u ovom slučaju, posle 4. januara 2021. godine.

 

 

 

Dakle, kako kaže raspored regionalnog takmičenja, Gordić će debitovati za tim sa juga Jadrana 11. januara, kada u Bar stiže Zadar.

Gordić se prelaskom u Mornar vraća u crnogorsku klupsku košarku, gde je s velikim uspehom nastupao za Budućnost u dva navrata od 2005. do 2010, odnosno od 2016. do 2019. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading