GOSPODIN: Ovako je Radonjić najavio novi debi na klupi Zvezde!

Autor:

Sport

26.12.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je sa velikom dozom respekta najavio meč sa Igokeom u okviru 12. kola ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Radonjić

Crnogorski stručnjak je rekao da skor i pozicija Igokee na tabeli ABA lige nisu slučajnost.

- Očekuje nas zahtevna utakmica protiv odličnog rivala, koji je svojim dosadašnjim igrama pokazao da može svakoga da pobedi u ABA ligi i da se nada visokom plasmanu u regionalnom takmičenju. Njihov skor i pozicija na tabeli nisu slučajnost, što govore i nastupi u FIBA Ligi Šampiona- rekao je Radonjić.

On je dodao da će njegov tim pokušati da odgovornom igrom izgradi put do pobede.

- Potrebno je da iskontrolišemo njihove najbolje igrače i da dobrom koncentracijom i odgovornom igrom gradimo put do pobede- rekao je Radonjić.

 

 

 

Posle deset odigranih utakmica u regionalnom takmičenju, Zvezda ima devet pobeda i jedan poraz, dok Igokea ima skor 8/2.

Kapiten Zvezde Branko Lazić složio se s trenerom da njegov tim očekuje teška utakmiica i naveo da Igokea igra odlično ove sezone u oba takmičenja.

- Sam pogled na tabelu, njihova pozicija i skor pozivaju na maksimalnu mobilnost. Imaju odličan tim i nekoliko izvanrednih individualaca koji mogu da naprave mnogo problema svakoj ekipi. Maksimalno ih uvažavamo, ali želimo da dodjemo do bodova i moraćemo da odigramo izuzetno borbeno i angažovano- rekao je on.

Meč u dvorani u Laktašima igra se u nedelju od 17.00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading