TOTALNO POLUDEO: Harden gađao loptom saigrača, hteo fizički obračun!

Autor:

Sport

22.12.2020

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hjuston Roketsi uskoro igraju svoju prvu utakmicu u NBA ligi, a stvari sa glavnom zvezdom su nejasne i na ivici pucanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden i Bogdan Bogdanović u jednom od duela

Oni ne žele da tek tako trejduju svog najboljeg igrača i to polako, ali sigurno, postaje veliki problem što se videlo i na poslednjem treningu Roketsa, prenosi Athletic.

Harden je na trening kamp došao tek 8. decembra, sa 7 dana zakašnjenja uz nameru da što pre napusti ekipu, ali to se nije desilo, pa se čini da je tenzije preneo i na ostale igrače Roketsa.

Prethodnih dana je bilo mnogo žustrih rasprava na relaciji saigrači – Džejms Harden i umalo je ispala tuča između Džejšona Tejta i Džejmsa Hardena nakon što ga je Harden gađao posle nekih "teških" reči.

Lopta nije pogodila Tejta i sve se brzo smirilo, ali je evidentno da situacija nimalo nije naivna. Harden je tokom predsezone igrao oko 24 minuta u proseku na dve utakmice i postiga oko 16 poena i 6.5 asistencija. Uskoro ćemo videti da li će se Hardenu želja ispuniti i da li će iz Hjuston Roketsa preći u Bruklin Netse ili Filadelfija Seventisikserse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading