SOLIDAN UČINAK: Bogdan dvocifren u pobedi Houksa, šut ga ponovo nije išao!

Autor:

Sport

20.12.2020

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović imao je solidan učinak u poslednjoj utakmici predsezone protiv Memfis Grizlisa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Atlanta Hoksi bili su bolji od Memfis Grizlisa (117:116) i srpski reprezentativac bio je dvocifren.

Postigao je 10 poena, uz dva skoka i 7 asistencija. Imao je slabo šutersko veče – šutirao je 3/12 iz igre, 2/7 za dva poena, 1/5 za tri poena i 3/5 sa linije za slobodna bacanja. Na prethodnim utakmicama je dva puta zabeležio po devet poena i jednom je ubacio 18.

Što se tiče same utakmice, Atlanta Hoksi došli su do pobede posle preokreta u poslednjoj četvrtini.

Loše su otvorili utakmicu i postigli samo 17 poena za 12 minuta, pa je zaostatak posle prve četvrtine bio 12 poena, odnosno 10 na poluvremenu. Toliko je bilo i na startu poslednje četvrtine, ali su Hoksi u poslednjih osam minuta preokrenuli rezultat.

Bogdanović je poslednje poene na utakmici postigao u 40. minutu, kada je pogodio za 100:89. Memfis je posle serije od 5:0 došao do +16, ali Hoksi prave seriju 16:0 i dolaze do izjednačenja na četiri minuta do kraja. Meč su prelomili Gudvin i Najt, serijom 6:0.

Galinari je sa 19 poena bio najbolji kod Hoksa, a pratili su ga Rediš sa 18, Huerter sa 16, Kolins sa 15 i Tre Jang sa 12 poena. Dilon Bruks je sa 17 bio najbolji kod Grizlisa, dok je Dža Morent dodao 15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading