OBRUKAO GA ZA SVA VREMENA: Jokić malu minutažu iskoristio "monstruoznim" zakucavanjem!

Autor:

Sport

19.12.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Portland sa 129:96.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Majk Meloun

Bilo je to još jedno šuterski dobro veče izabranika trenera Majkla Melouna u kojem su pokazali da su u dobroj formi pred početak sezone u NBA.

Reprezentativac Srbije Nikola Jokić je imao prilično skromnu minutažu, na parketu je proveo nešto ispod 17 minuta, igrajući uglavnom u drugoj i trećoj četvrtini.

Utisak je da ga je Meloun prilično odmarao, iako je počeo meč u startnoj postavi, na kraju postigao je četiri poena uz pet skokova i šest asistencija, te dve ukradene lopte i blokadu.

Pred kraaj druge četvrtine imao je fantastično zakucavanje za 68:42, koje je nateralo sve kolege sa klupe Nagetsa da ustanu u čudu šta su videli.

Denver je ponovo stvorio veliku razliku na početku, dobili su Nagetsi prvu četvrtinu sa 41:23, da bi na odmor otišli sa +31, tačnije 79:48.

Pol Milsap je u te dve četvrtine postigao 24 poena i na kraju bio najsistaknutiji pojedinac u redovima Nagetsa.

Tokom čitavog susreta Nagetsi su imai komotnu prednost i na kraju ostvarili ubedljiv trijumf.

Raduje i dobra igra u odbrani u poslednoj deonici u kojoj su se istakli Bol, Dozijer, Zeke Nnaji i Vlatko Čančar.

Osim Milsapa, veoma dobar je bio i Majkl Porter Junior sa 20 poena devet skokova i tri asistencije, mladi Bol Bol je postigao 18 poena uz osam skokova i jednu asistenciju, Geri Heris je dodao 12, a Monte Moris poen manje. Kod Blejzersa, Si Džej Mekolum je postigao 26 poena, dok je Geri Trent postigao 18.

Košarkaši Denvera imaće nekoliko dana odmora do početka sezone koju otvaraju u noći između srede i četvrtka utakmicom sa Sakramento Kingsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading