PARTIZAN NA NOVOM ISPITU: Valjda će ta sreća i nas na pogleda!

Autor:

Sport

18.12.2020

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizan Saša Filipovski rekao je da njegov tim čeka teška utakmica na gostovanju Krki u 11. kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Sašo Filipovski

Meč između košarkaša Krke i Partizana igra se ove subote od 17 sati u Novom Mestu.

- Krka je neugodan protivnik, jer postavlja igru dosta rizično. Moramo da odigramo koncentrisano, posebno odbranu i skok da držimo u visokom ritmu, da iskoristimo svoje prednosti u napadu i da izgubljene lopte svedemo na minimum. Moramo da odigramo timski i pametno- rekao je Filipovski za klupsku televiziju.

 


Crno-belih će u Top 16 fazi Evrokupa za rivale imati Lokomotivu iz Kubanja, Trento i Metropoliten.

- Borili smo se za viša mesta, ali nismo uspeli. Završili smo kao četvrti, ali zadovoljan sam što smo se kvalifikovali u odnosu na celu situaciju. Ako želiš da budeš najbolji, moraš da se boriš sa najboljima. U ovoj fazi među 16 zavisi od lične forme, svaka utakmica je važna. Svaki protivnik je jak i poseban, imaju svoj sistem igre. Daćemo sve od sebe, ići ćemo opet korak po korak i nadam se da će i sreća da se okrene i da ćemo pobeđivati za poen- zaključio je Filipovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading