Klub Ol-staru ZABO NOŽ U LEĐA: Mislio je da će biti deo NOVE VELIKE TROJKE, a ustvari će BITI TREJDOVAN!

Autor:

Sport

14.12.2020

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajri Irving nije poznat po svojoj lojalnosti, pa ni ne čudi vest da je ovaj put njega izneverio klub, koj želi da ga trejduje za nekog znatno boljeg. Kako kažu u našem narodu, ko o čemu...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kajri Irving u razogovoru sa Nikolom Jokićem

Veoma je glasan bio Irving povodom svog odlaska iz Klivlenda, još glasniji kada je godinu dana kasnije zahtevao da napusti Seltikse, čak je uputio kritike i na račun bivšeg saigrača i legende Lebrona Džejmsa, pa bi sada mogla da ga stigne kazna za svo to sebično ponašanje.

Kako prenose mediji iz Amerike, Bruklin Netsi veoma su zainteresovani da dovedu Džejmsa Hardena u Nju Džersi.

Kada je ova vest obelodanjena, počele su analize, ali niko nije računao na jednu stvar.

Svi su mislili da uprava Netsa nema nikakvu nameru da uključi Kajri Irvinga u trejd za "Bradu", pa su mnogi odustali od zamisli da je ovaj trejd realan.

Uprava Bruklina nije istog razmišljanja, pa smatra da je Irving mala cena za platiti kada za uzvrat dodbijaju top 5, ako ne i top 3, igrača na svetu.

Detalji ugovora se uklapaju, ali će Roketsi bez sumnje i pored Irvinga tražiti još.

Bilo da su u pitanju pikovi, mlade nade poput Džereta Alena ili Kerisa Leverta, ili pak neko od veterana, Hjuston će za Hardena dobiti nerealnu ponudu.

Irving će tako morati da nastavi karijeru u znatno slabijem timu ako do ovoga stvarno dođe, pa očekujemo još sebičluka i drame u vezi sa njim.

 

 

 

Za Hardena bi ovo bila prilika da ponovo zaigra sa Kevinom Durantom i da dokaže da taj legendarni tim Oklahome nikada nije smeo da se raspadne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading