Rasulo u Fenerbahčeu: Igor Kokoškov PRED TAČKOM PUCANJA!

Autor:

Sport

14.12.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina kao da ne želi da Igor Kokoškov uspe u Fenerbahčeu.

RepublikaFoto: Starsport
Igor Kokoškov nije mogao da ima goru sreću na početku svoje karijere u Feneru

Nikome ne bi bilo lako da zameni legendu poput Željka Obradovića, ali sile univerzuma kao da baš ne žele da Igor Kokoškov uopšte dobije priliku da to pokuša, pošto mu postavljaju prepreke na svakom koraku.

Kovid je stavio ograničenja na trošenje inače veoma dobrostojećeg Fenera, ekipa se ne uklapa onako kako je to selektor Srbije zamislio, a sada su na red došle i povrede ključnim igračima.

Ne samo da je klub iz turske prestonice doživeo poraz od Albe u Evroligi, pa onda i totalni kolaps protiv Karšijake u domaćem prvenstvu (kada je Fener ispustio prednost od čak 35 poena), već je se tokom te katastrofe još povredio Jan Veseli.

RepublikaFoto: euroleague.net
Jan Veseli odsustvovaće sa terena između deset i 14 dana

Miljenik "Grobara" i bivši košarkaš Partizana odsustvovaće sa terena između deset dana i dve nedelje, dok će i bivši igrač Zvezde Lorenzo Braun povredio tokom treninga.

Veseli svom timu neće moći da pomogne protiv Armanija u Evroligi, gde Fener trenutno ima skor od 5-8, ali postoji šansa da će Braunu biti dozvoljeno da nastupa.

 

Fener je trenutno 14. u Evroligi, dok je u domaćem prvenstvu drugi sa 10 pobeda i dva poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading