PARTIZAN NE MOŽE BEZ DRAME: Neverovatan preokret crno-belih, Tomas UKRAO POBEDU Megi!

Autor:

Sport

12.12.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su savladali Megu Soccerbet posle velike drame u meču 10. kola ABA lige rezultatom 79:77.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan - Mega

Košarkaši Mege su u potpunosti razbili igru Partizana u prvom kvartalu, a Petrušev je bio nezaustavljiv, gosti su već posle prvog perioda igre imali 27:16.

Iako je posle 20 minuta košarke rezultat 50:40 u korist Mege, to je moglo da bude dosta veće u njihovu korist. Oni su vodili tokom svih 20 minuta, pogotovo zahvaljujući Petruševu i Simonoviću, a Partizan je zahvaljujući Mekintajeru i Pejdžu nekako držao priključak.

Pred kraj treće četvrtine Mega je vodila 65:51 i nazirala se pobeda.

RepublikaFoto: Starsport

A onda je krenula velika serija Partizana 17:0, u kojoj je Markus Pejdž pogodio dve trojke, a trojkom Novice Veličkovića crno-beli su poveli 68:65. Tada se Mega probudila i počela je prava rovovska borba. Košem Momirova 55 sekundi pre kraja Mega je povela 77:75. Međutim, prvo je u narednom napadu Vil Mozli pokupio ofanzivni skok posle pokušaja trojke Radeta Zagorca, a onda tri i po sekunde pre kraja Rašon Tomas pogodio za pobedu Partizana.

 

Kod pobednika Miler-Mekintajer je bio najefikasniji sa 22 poena, Markus Pejdž je zabeležio 15, a još jedini dvocifreni bio je Mozli sa 10. Na drugoj strani Petrušev je meč završio sa 23 poena, a Simonović sa 14 uz promašeno zakucavanje pri rezultatu 77:77.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading