MRZE GA ZATO ŠTO JE SRBIN! Amerikanci se ŽESTOKO OGREŠILI o Jokića!

Autor:

Sport

11.12.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centar Denvera Nikola Jokić

Američka televizijska mreža ESPN stavila je srpskog košarkaša i člana Denvera NIkolu Jokića na 10. mesto liste igrača od kojih očekuje da budu najbolji u predstojećoj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

- Jokić je pokazao da može da pomogne timu na nekoliko načina. Protiv Jute Džez, tražili su da bude poenter i prosečno je postizao 26,3 poena. Taj učinak pao je na 24,4 protiv Klipersa, ali je Jokić dominirao u skoku (13,4) i prosečno beležio 6,6 asistencija. Protiv kasnijih šampiona LA Lejkersa bio je limitiran zbog problema sa faulovima, ali je prosečno pogađao 58 posto šuteva za dva poena - navodi ESPN.


Na prvom mestu liste ove liste našao se Lebron Džejms, a slede Entoni Dejvis, Janis Adetokumbo, Luka Dončić, Kavaj Lenard, Kevin Durent, Damjan Lilard, Stef Kari i Džejms Harden.

Ipak, mnogi ljubitelji košarke ocenjuju da je "džoker" prenisko rangiran na ovoj listi, posebno jer je stavljen iza igrača kao što su Djurent ili Kari koji su propustili prošlu sezonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading