IGRAČ UTAKMICE U EVROLIGI ISMEJAO ZVEZDU: Nije im NI TO POMOGLO...

Autor:

Sport

10.12.2020

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jorgos Printezis ubacio je 16 poena u pobedi nad Zvezdom u Evroligi, pa je posle dobijanja nagrade za igrača utakmice govorio o rivalu.

RepublikaFoto: Starsport
Printezis je bio najbolji igrač na terenu tokom okršaja Zvezde i Olimpijakosa

Dugogodišnji grčki reprezentativac ne samo da je bio najbolji strelac na meču, već je postigao i pobedonosne poene, doduše posle jedne od mnogih diskutabilnih odluka katastrofalnih sudija.

Grk smatra da je Zvezda tvrd rival, ali ni to nije moglo da zaustavi Olimpijakos.

- Znali smo da moramo da se usresredimo kako bi dobili veoma dobar i tvrd tim. Oni imaju odličnu hemiju, sjajno igraju zajedno, ali eto, vidite, ni to im nije bilo dovoljno protiv nas - počeo je krilni centar,

pa je nastavio o svom timu.

- Bilo nam je jako teško da igramo toliko brzo posle pobede nad Barsom, ali uspeli smo. Pokazali smo više emocije u drugoj četvrtini, dok smo u drugom poluvremenu bolje pomerali loptu i pogađali bitne šuteve - dodao je on.

RepublikaFoto: euroleague.net
Printezis (desno) ubacio je 16 poena protiv crveno-belih

Za kraj, prekaljeni veteran je prokomentarisao poverenje koje mu je ukazao Barcokas pri poslednjem šutu.

- Morao sam da opravdam poverenje dobrim šutem, tako da u mojoj glavi nije ni postojala opcija da promašim - jednostavno je objasnio Jorgos Printezis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading