Amerikanac NAPUSTIO Zvezdu pa poslao MOĆNU poruku "Delijama"!

Autor:

Sport

10.12.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se po isteku saradnje.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda pred meč sa Realom u Evroligi

Američki plemjeker Tejlor Ročesti napustio je Crvenu zvezdu, po isteku dvomesečnog ugovora, a od crveno-belih se oprostio na svom zvaničnom Instagram profilu.

– Zahvalan sam za svako iskustvo u životu, čak i za ona koja vode u nepoznato. Ne možemo da kontrolišemo spoljne stvari koje se dešavaju, ali možemo unutrašnje i način na koji odgovaramo. Umesto da dopuštamo nepoznatom da izaziva stres i anksioznost, biram da prihvatim to raširenih ruku i budem optimističan zbog onog što dolazi. Dok je moja nova destinacija nepoznata, zahvalan sam na momentima koji su me vodili do ovog gde sam sada, optimističan sam zbog onog što dolazi. Živim u konstantnom osećaju zahvalnosti. U ovoj knjizi sam podelio mnoga iskustva koja su oblikovala moj optimizam. Tokom ovog putovanja nazvanog život naučio sam da se ponekad stvari ne odvijaju po planu, ali imamo sposobnost da prigrlimo promene i negativno pretvorimo u pozitivno. Zapamtite, život se ne dešava, on se dešava za nas -napisao je Ročesti.

Podsetimo, Ročesti ima 35 godina, ovo mu je bio drugi mandat na Malom Kalemegdanu, a nalazi se već na pragu potpisa za novi klub.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading