Pero, legendo! Košarkaš Zvezde ODBIO NAGRADU navijača iz SJAJNOG RAZLOGA!

Autor:

Sport

08.11.2017

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubav Pera Antića prema crveno-belom dresu zaista je teško opisati rečima. Navijači prepoznaju njegovo izgaranje za dres kluba koji nosi i veliku želju za pobedom, a makedonski košarkaš im uzvraća privrženost na najlepši način.

RepublikaFoto: twitter.com/Pero Antic
Pero Antić ulaže i poslednji atom snage za Crvenu zvezdu

"Delije" su prethodnog meseca izglasale Antića za igrača meseca, iako je snažni centar zbog povrede čak i propustio neke susrete. To sve pokazuje da navijači crveno-belih blanko ukazuju poverenje njihovom ljubimcu na ime minulog rada, ali gest Antića nakon ovog glasanja je zaista vredan hvale.

Centar Zvezde se oglasio na "Tviteru" nakon priznanja. On se zahvalio navijačima, ali je dodao i da priznanje nije zaslužio on, nego Milko Bjelica, ili Tejlor Ročesti, koji su imali daleko veći doprinos u pobedama kluba.

Ekipa Crvene zvezde je u sredu rano ujutru otputovala preko Pariza u Malagu gde će u petak od 20.45 u šestom kolu Evrolige igrati protiv Malage.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading