OD ISTANBULA OSTALO SAMO ZGARIŠTE: Baskonija UNIŠTILA Efes

Autor:

Sport

04.12.2020

18:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Baskonije deklasirali su Anadolu Efes u 12. kolu Evrolige sa 77:59. Meč je odigran u Istanbulu.

RepublikaFoto: Starsport
Vasilije Micić

Šampion Španije protutnjao je kroz Istanbul i zasluženo slavio. Efes je posle dva vezana trijumfa doživeo poraz i sada obe ekipe imaju po šest pobeda i pet poraza.

Efes je bolje otvorio meč i vodio posle prve četvrtine, ali onda je Baskonija u drugoj deonici zaigrala mnogo bolje. Zahvaljujući Henriju i Džekiriju preokrenuli su rezultat i na odmor otišli sa +5.

Efes se mučio u napadu i Baskonija je to iskoristila pa su trojkama došli do maksimalnih +15. U poslednjoj deonici Efes je dao samo dva koša iz igre za 9 minuta i nisu mogli ništa, pa je prednost gostujuće ekipe samo rasla. Na kraju, ubedljiva pobeda Baskonije.

Do pobede su ih predvodili Piters sa 18 i Polonara i Fol sa po 12 poena. Herni je dodao 11, dok je Džekiri imao 8 poena i 8 skokova. U redovima Efesa niko nije bio dvocifren, Larkin je imao 8 poena. Vasa Micić imao je 4 poena i 3 asistencija za 19 minuta na parketu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading