(VIDEO) Nikola Jokić ODBRUSIO HEJTERIMA: BRIGA ME ZA POŠTOVANJE, titula je CILJ ZA KOJI NE BIRAMO SREDSTVA!

Autor: Republika

Sport

04.12.2020

10:47 >> 10:55

Kako tvrdi sprski superstar, Nagetse ove sezone ne potresa omalovažavanje od strane protivnika i medija.

Tanjug/AP
Nikola Jokić ne mari za "hejtere" pred početak sledeće sezone

Novopečeni suprug Nikola Jokić govorio je za medije o fenomenu gde Nagetsi i posle sjajne prošle sezone ne dobijaju dovoljno poštovanja.

Kako sam kaže, za to ga baš briga.

- Čak i danas, posle toliko vremena, i dalje pričaju o tome da su Klipersi izgubili (prokockali 3-1 u plejofu protiv Denvera), a ne o tome kako su Nagetsi pobedili. To nas ne dotiče. Ne marimo za takozvano poštovanje, mi poštujemo jedni druge i zato smo u situaciji kakvoj jesmo. Bićemo tamo (u plejofu) i sledeće sezone, a to garantujem, zato što smo jednostavno ljudi koji se stalno bore - istakao je srpski centar. 

 

 

 

- Ne slušamo mišljenja onih koji nas ne poštuju. Mi znamo za šta smo spremni i sposobni - dodao je on.

Tim iz Kolorada u prelaznom roku doveo je Džejmakla Grina, Fakunda Kampaca, Ar Džeja Hemptona i Zika Nađija, ali je ostao bez Plamlija, Granta i Torija Krega, ali Jokić smatra da to nije uticalo na njihovu rotaciju. Za razliku od njih, Lejkersi su se, recimo, znatno pojačali dovođenjem Šredera i Herela.

instagram.com/facundocampazzo
Fakundo Kampaco (sredina) mogao bi da predstavlja veliko pojačanje za Denver

- Ako ćemo iskreno, ne zanimaju me Lejkersi. U svakom slučaju će biti dobri. Kad smo mi u pitanju, sviđaju mi se svi naši potezi. Mislim da promene često mogu da budu pozitivne, pa se radujem izazovima koji nas čekaju - nastavio je popularni "Jokara".

- Ne znam gde ćemo biti. Da li ćemo biti bolji? Gori? Ko zna? Samo se nadam da ćemo izbeći Kovid i da će sezona biti normalnija nego prošla - zaključio je Nikola Jokić.

Komentari (0)

Loading