OBRADOVIĆ: Partizan nepredvidiva ekipa

Autor:

Sport

08.11.2017

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva Kubanj gostuje Partizana u okviru petog kola C grupe Evrokupa, a trener ekipe iz Krasnodara Saša Obradović istakao je da crno-beli predstavljaju spoj mladosti i iskustva, da će vremenom igrati sve bolje i da su opasni pred svojim navijačima.

RepublikaFoto: twitter.com/34sad.com‏
Saša Obradović

- Ekipa Partizana predstavlja kombinaciju iskusnih igrača i nekoliko mladih i veoma perspektivnih. Takva kombinacija uvek je opasna pogotovo kada igraju na svom terenu pred svojim navijačima. Nepredvidiva su ekipa, ali to je je tako kada se tim menja svake sezone. Partizan će vremenom igrati sve bolje. Biće iznenađujućih pobeda i poraza, zbog njihove neuigranosti - rekao je Saša Obradović za sajt Evrokupa.

Srpski stručnjak je naglasio da je za trijumf Lokomotive neophodno da njegovi izabranici ponove partije iz prethodne dva utakmice.

- Što se tiče utakmice pokušaćemo da održimo nivo igre koji smo pokazali na prethodna dva meča - dodao je Saša Obradović.

Utakmica u dvorani "Aleksandar Nikolić" na programu je u sredu 8. novembra od 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading