POBEDA ZA PARTIZAN: Anđušić nastavio da "kida", Burg zgromio Veneciju!

Autor:

Sport

02.12.2020

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Burga su u osmom kolu grupe A Evrokupa rezbili ekipu Venecije rezultatom 87:59 uz još jedno sjajno izdanje Danila Anđušića.

RepublikaFoto: Starsport
Detaj sa meča Partizan - Burg

Francuski tim upisao četvrti trijumf u šestoj utakmici u drugom po jačini klupskom takmičenju Evrope, dok je Venecija ostala na dve pobede.

Rezultat iz Francuske ide i na ruku košarkašima Partizana koji imaju učinak 4-3, a u odloženom meču šestog kola 29. decembra će gostovati Veneciji.

Burg je posle prve četvrtine imao 11 poena prednosti, na poluvremenu je vodio 47:34, a u poslednju deonicu je ušao sa plus 25.

 

Srpskom reprezentativcu Danilu Anđušiću nije smetalo ni to što je odigrao treći meč u svega šest dana i sa 21 poenom (2/6 za dva, 3/5 za tri, 6/6 slobodna bacanja) bio je najefikasniji. Dodao je još 3 skoka i 4 asistencije za 25 minuta. Po 13 su upisali Kadem Alen i Zakeri Pikok.

U poraženom timu Majkl Bramos je imao 13, Ostin Dej 12, a Džeremi Šapel 10 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading