"KLS je definitivno dodirnula dno": Miško Ražnatović POBESNEO!

Autor:

Sport

02.12.2020

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati košarkaši menadžer Miodrag Miško Ražnatović žestoko je u utorak "udario" na direktora Košarkaške lige Srbije Leona Deleona.

RepublikaFoto: Starsportphoto/Srđan Stevanović
Miško Ražnatović

On je na svoj Tviter profil "okačio" prijavu koja je poslata klubovima učesnicima lige u kojoj igra OKK Beograd, razvojni tim Mege, i ljutito objasnio šta u njoj piše.

- KLS je definitivno dodirnula dno i pokazala svima da se neke stvari moraju menjati- počeo je Ražnatović.

- Naime, klubovi su dobili rok da plate članarinu do 23. novembra, a juče je direktor lige Leon Deleon (nije šala) podneo disciplinske prijave protiv 10 klubova. Docnja je svega 8 dana!- dodao je on i priložio fotografiju.

Foto: Printskrin/Tviter

Menadžer je potom dao pojašnjenje.

- Disciplinskom prijavom se traži kažnjavanje klubova koji su u ekstremno teškom momentu za sve zadocniili sa isplatom članarine nečuvenih osam dana. I to u trenutku kada su teškoće ogromne za sve, prepoznate od državnih organa i sprema se nikad veća pomoć klubovima- naveo je prvi čovek agencije Beobasket.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading