Pa zar će SA NJIM da otmu tilulu komšijama? Klipersi DOVELI NOVO "POJAČANJE" koje je SVOJEVREMENO TERORISALO SRBIJU!

Autor:

Sport

30.11.2020

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je jedna ekipa iz Los Anđelesa sve jača i jača iz dana u dan, u drugoj kao da ne znaju šta će sa sobom...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šta li će Džordž i Lenard reći o novom "pojačanju" Klipersa?

Dok se Lejkersi uveliko pojačavaju na svim pozicijama, gradski rivali Klipersi ne samo da im pomažu u tome, već kao da sami sebe pokušavaju da sabotiraju.

Najpre su učinili nedopustivo, pa su dozvolili Montrezlu Herelu da pređe u tabor najvećeg neprijatelja, a onda su doveli krajnje neimpresivnu kolekciju pojačanja.

Trejdovali su za konstantno povređenog Luka Kenarda, doveli su rukija Danijela Oturua, a sada su potpisali ugovor sa Nikolasom Batumom.

Francuz koji je svojevremeno terorisao reprezentaciju Srbije posle pet godina napustio je Šarlot, i to na jedite jade, gledajući da su Hornetsi morali da mu uruče otkaz, pa će biti prinuđeni da plate poslednju godinu enormnog ugovora koji su mu dali 2015. godine. Ta cifra iznosi 27 miliona dolara, ali su Hornetsi pomalo neshvatljivo to podelili na tri puta po devet miliona, pa će sledeće tri sezone imati devet miliona manje prostora ispod "seleri kepa" (limita za plate).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Batum (desno) primiće još 27 miliona od otkaza u Šarlotu, pa je za Klipse potpisao za minimalac

Imajući to u vidu, ne čudi da je Batum potpisao za minimalac kako bi jurio titulu, ali je pitanje koliko će se naigrati pored Kavajia Lenarda i Pola Džordža.

On je prošle sezone beležio u proseku 3,6 poena, 4,5 skokova i 3 asistencije u proseku, ali se Klipersi bez sumnje nadaju da mogu da iz njega iscede još jednu sezonu defanzivnog genija kakav je nekada bio.

 

Bilo kako bilo, zbunjujuć potez ekipe koju predvodi Tajron Lu, pa se do sada mogu pohvaliti isključivo dovođenjem Serža Ibake, koji će se provereno bolje uklopiti od Herela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading