Džekson ga kudio, a Porzingis sada dominira NBA ligom

Autor:

Sport

06.11.2017

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristaps Porzingis se preporodio ove sezone u dresu Njujork Niksa, a razlog za to nije samo odlazak Karmela Entonija, već i Fila Džeksona.

RepublikaFoto: twitter.com/New York Knicks
Porzingis napreduje krupnim koracima

- Mislim da nije spreman. Ima 21 godinu. To je veliki teret za svakog igrača. Ali pokazuje da može biti konkurenta - odgovorio je Džekson u aprilu na pitanje da li Porzingis može da ponese teren tima u napadu. 

U međuvremenu, Džekson je dobio otkaz, a Porzingis je na startu NBA sezone pokazao 13 puta NBA šampionu da niko nije savršen, pa ni on. Porzingis prosečno beleži 30,2 poena uz 7,8 skokova i 2,2 blokade po meču u novoj sezoni. 

- Naravno da me njegova izjava motivisala. Nijedan izazov nije prevelik za mene. Uvek ga prihvatam i zbog da ću ove sezone, ako Melo ne bude tu, biti taj igrač i zbog toga sam bio 24 sata dnevno u tererani. Spremao sam se za ovo fizički, srećan sam što sam sposoban da igram na ovom nivou - rekao je Porzingis. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading