Ataman OPET PAMETUJE pred okršaj sa Zvezdom: Ne brinu me povrede, POBEDIĆEMO ZATO ŠTO SMO BOLJI!

Autor:

Sport

25.11.2020

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stari turski provokator Ergin Ataman opet je imao nešto da kaže pred duel Crvene zvezde i Efesa.

Ergin Ataman u svađi sa Željkom Obradovićem

Crvena zvezda dočekuje Anadolu Efes u utakmici 11. kola Evrolige u četvrtak, 26. novembra od 19 časova.

Trener ekipe iz Istanbula Ergin Ataman suočava se sa velikim ladrovskim problemima. Vasilije Micić, Rodrigo Buboa, Brajan Danston i Tibor Plajs zbog povreda će propustiti meč u Beogradu, a četiri neimenovana igrača su zaraženi virusom Covid-19.

RepublikaFoto: Starsport
Vasa Micić neće moći da nastupi protiv čete Saše Obradovića

Košarkaški savez Turske dozvolio je reprezentativcima da se vrate u tim i odigraju meč protiv Zvezde, a trener Ataman se nada pobedi uprkos svim problemima.

– Uprkos svim brigama koje imamo zbog odsustva igrača i četiri slučaja koronavirusa, želimo da se držimo naše igre i da pobedimo. Zahvalio bih i Košarkaškom savezu Turske koji je dozvolio petorici naših košarkaša da napuste nacionalni tim na jedan dan, kako bismo imali 10 igrača. Nadam se da će sezona u Evroligi biti nastavljena tako da svi timovi imaju iste uslove, pa da pobedi ko je bolji na terenu, rekao je Ataman, a preneo Sport klub.

 

 

 

Turski stručnjak je naglasio kvalitete crveno-belih.

– Crvena zvezda je tim koji igra čvrsto u odbrani, a kontroliše situaciju u napadu, pogotovo sa Džordanom Lojdom, Korijem Voldenom i Džonijem O’Brajantom, dodao je Ergin Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading