SVI GA ŽELE: Još jedan klub se uključio u trku za Bogdanom!

Autor:

Sport

22.11.2020

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović bi karijeru mogao da nastavi u Indijana Pejsersima koji su pokazali interesovanje za njega, prenosi novinar NBC Kalifornije Džejms Hem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdanović je jedan od najboljih igrača na tržištu slobodnih košarkaša i kao takav interesantan je mnogim ekipama.

Ipak, nema mnogo timova koji mogu da priušte Bogdanovića zbog manjka novca u budžetu, te pokušavaju da ga dovedu putem "sign and trade".

Milvoki Baksi bili su veoma blizu takvog dogovora, međutim znate da je to propalo i sada se kao glavni kandidat ističe Atlanta Hoks koja ima prostora da Bogdanu ponudi četvorogodišnji ugovor vredan 72 miliona dolara. Za sada nema dogovora između dve strane i to pokušava da iskoristi Indijana koja bi poput Baksa pokušala da dogovori "sign and trade".

Pejsersima je propao dogovor sa Bostonom oko Gordona Hejvorda i u Bogdanoviću vide košarkaša koji bi im ojačao spoljnu liniju. Indijana bi morala da trejduje nekog košarkaša za usluge Bogdana, a Hem navodi da bi to mogao da bude centar Majls Tarner.

Prema najnovijim informacijiama, do kojih je došao Džejson Anderson, Pejsersi ne bi hteli da u trejd uključe 24-godišnjeg centra, ali to ne znači da nisu zainteresovani za srpskog igrača.

Prethodnih dana Bogdan se dovodio u vezi sa LA Lejkersima, a nakon njihovog vraćanja Kentavijusa Kaldvel-Poupa u tim čini se da je mogućnost odlaska u "grad anđela" sve manja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading