EL: Zenit srušio Albu kod kuće, Armani preboleo Zvezdu!

Autor:

Sport

20.11.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zenita savladali su Albu u gostima sa 73:66, dok je Armani kod kuće savladao Žalgiris 98:92.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Olimpija - Žalgiris

Tim iz Sankt Peterburga odvojio se u drugoj četvrtini meča u Berlinu i bez većih problema je sačuvao prednost do kraja, poslednji put manje od pet poena zaostatka domaći tim imao je još sredinom druge četvrtine.

Najbolji kod pobednika bio je Vil Tomas sa 17 poena i 5 skokova, Artutar Gudaitis imao je 16 poena, a Mateuš Ponitka 14. Bivši igrač Crvene zvezde Bili Beron nije se upisao u strelce.


Na drugoj strani istakao se Ben Lamers sa 15 poena i 10 skokova, a Pejton Siva imao je 8 poena i 8 asistencija.

 

 


Armani je u drugoj četvrtini uspeo da se odvoji, da bi posle koša Šildsa bilo 62:42 na sedam minuta do kraja trećeg perioda. Činilo se da je tada meč rešen, ali nije se predavala ekipa Martina Šilera, bilo je -4 na dva minuta do kraja, ali su Hajns i Dilejni odbili nalet za konačnu pobedu nad Žalgirisom (98:92).

Najefikasniji kod Milaneza bio je bivši igrač Zvezde Kevin Panter sa 22 poena, uz 3 asistencije, Zek Ledej imao je 20 poena i 6 skokova, Ševon Šilds dao je 17, Dilejni 13 poena, a Hajns 10, uz 6 skokova.

Kod Žalgirisa je najbolji bio Lukas Lekavičus sa 16 poena, Tomas Vokap imao je 8 poena i 8 asistencija, Jokubaitis je ubacio 15 poena, a Rubit 13.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading