Oklahoma ORKESTRIRALA KRAĐU DRAFTA: Trejdovali SVETSKOG ŠAMPIONA za SRPSKOG DIJAMANTA!

Autor:

Sport

19.11.2020

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Oklahoma Siti Tandera jedna je od najaktivnijih od kada se završila sezona, pa je sada na NBA draftu organizovala trejd za jednog od najperspektivnijih momaka iz ovogodišnje klase.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Aleksej Pokuševski izabran je kao 17. pik na NBA draftu!

Nagađali smo, nagađali, nadali se da bi mogao kod Jokića u Denveru, ali je na kraju Aleksej Pokuševski završio u Oklahomi, i to u trejdu za šampiona sa Mundijala u Kini!

Doskorašnji košarkaš Olimpijakosa i velika nada srpske košarke postajao je sve popularniji što se više bližio draft, ali niko nije očekivao da je njegova vrednost tolika da je Oklahoma bila spremna da pošalje Rikija Rubija, uz dva pika prve runde (25. i 28) kako bi se popela na 17. pik i  dovela ovog svestranog krilnog centra.

Ipak, to se dogodilo, Rubio je nazad u timu koji ga je svojevremeno draftovao (i preskočio Stefa Karija u tom procesu, i to dva puta), a Pokuševski ima širom otvorena vrata da u ekipi Oklahome cveta bez pritiska velikih očekivanja

 
.

Svaka čast Aleksej, samo tako nastavi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading