PRED DVOBOJ SA CRVENO-BELIMA U EVROLIGI: Micov poslao oštru poruku Zvezdi!

Autor:

Sport

18.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovoga puta će Crvena zvezda pasti u Italiji, kazao je za Srpski telegraf bek Milana Vladimir Micov (35)! Srpski tim danas (20.45, Sport klub 2) gostuje Armaniju u okviru devetog kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Vladmiri Micov na duelu protiv Zvezde u Beogradu

Crveno-beli zasad imaju ubedljiv skor protiv tima iz Italije u dosadašnjim susretima, sa pet pobeda i bez ijednog poraza.

Međutim, Micov je istakao da njegovi saigrači i on moraju sve da urade da bi naneli prvi poraz Zvezdi u četvrtom međusobnom obračunu u Milanu.

- Crvena zvezda ove sezone ima odličan tim i veoma su ozbiljni protivnici. Zato ne smemo nikako da ih potcenimo iako smatram da smo apsolutni favoriti u ovom meču. Posebno ako uzmemo u obzira da Zvezda nikad dosad nije izgubila od Armanija. Trudićemo se da odigramo dobar meč i pokušamo konačno da srušimo crveno-bele - objasnio je Micov.

Milano je u ovu sezonu ušao sa velikim ambicijama, a Micov ističe da tim iz Italije ove sezone želi da napadne vrh Evrolige.

- Uprava kluba je odradila odličan posao na početku sezone, doveli su veoma kvalitetna pojačanja. Glavni cilj nam je da se plasiramo među osam najboljih, a zatim i da uđemo u borbu za trofej. Videćemo da li ćemo uspeti u tome. Svakako da nam situacija s koronom dosta otežava posao - poručio je Micov.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Mišljenje Micova deli i trener Crvene zvezde Saša Obradović (51).

- Igramo utakmicu protiv ekipe koja je napravljena za fajnal-for i tu nema nikakve tajne. Na svakoj poziciji imaju ogroman kvalitet i sa svake od tih pozicija nam stiže pretnja. Vratio se Kevin Panter, malo pre njega i još nekoliko igrača, znači dočekuje nas tim koji je kod kuće favorit i koji će nas dočekati u najboljem izdanju jer su zbog ove konfuzije sa testovima imali prilike da se osveže, treniraju, odigrali su i jednu utakmicu u nedelju - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading