Puleni Saše Filipovskog PROGOVORILI O PARTIZANOVIM OSCILACIJAMA: Iako je NOV TRENER I NOV SISTEM, NEKE STVARI MORAMO BOLJE!

Autor:

Sport

14.11.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košaršaki Partizana Nemanja Gordić i Nikola Janković govorili su posle pobede Partizana nad Cibonom.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Crno-beli su u "Draženovom domu" na jedite jade savladali Zagrepčane rezultatom 82:75, ali je Partizan ovaj meč imao u šaci više puta, dopustivši protivniku da im ga otme dosta lako.

Najzaslužniji za sprečavanje senzacije bili su Nemanja Gordić sa šest poena i 10 asistencija, kao i Nikola Janković sa 15 poena i 12 skokova.

Čestitao bih Ciboni, odigrali su muški, u meso svih 40 minuta, nisu se predavali ni kad je bilo -15 - istakao je Gordić posle meča.

- Očekivalo se tada ih prelomimo, jer su mlad tim, a desilo se upravo suprotno. Dobro je da smo se konsolidovali i preokrenuli utakmicu. Trenirali smo stvarno jako i drago mi je da smo to malo valorizovali - objasnio je plejmejker crno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Gordić

Opet je Partizan imao mnogo oscilacija, opet mnogo izgubljenih lopti, opet je imao "žute minute" - pa su pitali Gordića zašto.

-Ne tražimo alibi, stvarno pred nama je dosta posla, novi je trener, novi sistem, dosta se jako trenira, treba vremena da to nalegne. Imali smo više vremena za treninge i nadam se da će nam se to vratiti u periodu koji sledi - objasnio je on.

Nikola Janković takođe je doprineo pobedi sa 13 poena i nekoliko ključnih skokova, a on smatra da se Partizan "još uvek traži".

RepublikaFoto: KK Partizan
Janković smatra da se Partizan "još uvek traži"

- Još to nije igra koja bi trebalo da bude, to su neke stvari koje bi trebalo da radimo. Kad je protivnik u nokdaunu, da mu ne dozvolimo da se vrati, ali dobro, sada nije važno da li je jedan ili 30 razlike. Vrlo je važno da smo pobedili za samopouzdanje, za niz - zaključio je Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading