TRINKIJERI BLISTA POSLE TRIJUMFA NAD ZVEZDOM: Italijan OTKRIO šta je presudilo!

Autor:

Sport

06.11.2020

22:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajern Minhena Andrea Trinkijeri kaže da je meč sa Crvenom zvezdom u sedmom kolu Evrolige bio sudar dve defanzivno orjentisane ekipe.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Hoću da kažem "bravo" svojim igračima jer nije uvek lako igrati odbranu ovako kvalitetno i sa tom dozom truda, posebno kad ne igrate dobro u napadu. Bili smo loši u napadu jer su i oni jaka odbrambena ekipa - rekao je Trinkijeri posle meča.

Njegovu ekipu su napadački predvodili Nik Vajler-Bab i Vejd Boldvin sa po 15 poena, dok je Vladimir Lučić doprineo sa 12.

U timu Saše Obradovića prednjačio je Džoni O'Brajant sa 17, ali lična statistika ne znači ništa kada se zna da je u ključnim trenucima izgubio jednu loptu i promašio, a tada je Bajern napravio 5:0 i otišao na 68:59.

 

Uz to, O'Brajant se sa 6/13 iz igre na svojoj poziciji nije proslavio šuterski, što se još manje može reći za Džordana Lojda (1/5 za dva, 1/9 za tri).

Stoga su jedino Kori Volden i Marko Jagodić-Kuridža bili na visini zadatka u defanzivi, što je za Bajern bilo nedovoljno.

- Zato je ovo bila bitka odbrana. Dopustili smo manje od 60 poena, velika je pobeda. Još jedna timska. Imali smo pomoć od svih, čak i od naših mlađih igrača, idemo dalje - dodao je Trinkijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading