PITALI SU FILIPOVSKOG DA LI STIŽU POJAČANJA: Trener Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

06.11.2020

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli predstavili novog trenera, debi sa Zadrom u ABA ligi.

RepublikaFoto: Starsport
Novi trener Partizana Sašo Filipovski

Košarkaški klub Partizan promovisao je novog trenera. Kao naslednik Vlade Šćepanovića imenovan je slovenački stručnjak Sašo Filipovski koji je odgovarajući na pitanja novinara istakao da neće biti promena u igračkom kadru crno-belih.

–  Igrači daju svoj maksimum, to sam primetio na trenigu. Imamo potencijal. Radimo na tome da se upoznamo, To što imamo pokušavamo da iskoristimo najbolje što imamo. Zadatak je svih nas da damo svoj maksimum. Ne planiramo promene u igračkom kadru u ovom momentu – počeo je Filipovski koji je potpisao ugovor do kraja sezone uz činjenicu da je da ukoliko obe strane budu zadovoljne ugovor će biti produžen.

On je upitan da li je imao kontakt sa legendarnim Duletom Vujoševićem, sa kojim je lane sarađivao.

– Nisam se čuo sa Duškom Vujoševićem. Imamo dobre odnose, ali jednostavno hteo sam na sebe da preuzmem odgovornost. Najvažnija je lična odluka. Nisam puno razmišljao. Ovo je zemlja košarke.

 

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Trofejni strateg "parnog valjka" Duško Vujošević

Slovenac je otkrio lične, ali i klupske ciljeve.

– Korak po korak filozofija je koju praktikujem u poslu i životu. Prvi trening i utakmica, pa idemo onda dalje. Cilj je da svaki trening odradimo jako i napredujemo isto tako i treninzi. Ukoliko nastavimo da napredujemo iz dana u dan čekaju nas dobre stvari, ali sada samo razmišljam o prvom narednom treningu. Ne želim ništa da obećavam, hoću samo vredno da radim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading