SAZVAN SASTANAK: Prekidaju se Evroliga i Evrokup?

Autor:

Sport

05.11.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga saziva sastanak sa predstavnicima 11 liga iz kojih dolaze učesnici elitnog košarkaškog klupskog takmičenja.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Detalja sa meča Zvezde i CSKA

Evroliga nije napravila nikakve alternativne planove za promenu rasporeda u sezoni 2020/21 i zbog toga sada saziva važan sastanak.

Kao što pretpostavljate, na sastanku će biti čelnici ABA lige, ACB španske, nemačke Bundeslige, BSL Izrael i BSL Turska, HEBA iz Grčke, Palakanestro Italija, LKL Litvanija, LNB Francuska, PBL Belgija i UBL, bivše sovjetske republike.

Plan je da se napravi dogovor oko nastavka sezone u Evroligi i Evrokupu, jer s obzirom na povećan broj zaraženih koronavirusom u Evropi sledi zatvaranje granica, novih strogih mera i čak karantina u nekim zemljama.

Svaki od čelnika će predstaviti situaciju u svojoj zemlji iliti regionu i objasniti kako oni vide nastavak takmičenja i onda će se praviti dogovor vezan za testove i ponovno održavanje otkazanih utakmica, a onda se prave i oni malo ozbiljniji planovi.

Uskoro ćemo svakako dobiti više informacija o ovome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading