UMEO JE DA IH POBEĐUJE SA PARTIZANOM: Evo šta je Trinkijeri rekao o Zvezdi pred OKRŠAJ u Evroligi!

Autor:

Sport

05.11.2020

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se izjednačena i neizvesna utakmica.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20:30 časova gostuju minhenskom Bajernu u okviru Evrolige, a posle Saše Obradovića čije utiske možete pročitati OVDE, taj susret je najavio i trener Bavaraca Andrea Trinkijeri.

- Zvezda je poslednjih sedmica pojačala sastav sa trojicom veoma dobrih igrača. Ovo će biti fizički najzahtevniji meč za nas do sada, jer Zvezda igra veoma agresivno sa mnogo energije. Imaju dubok roster i slavili su protiv CSKA - to nešto govori. Biće tvrda utakmica, moramo da izjednačimo njihovu energiju u napadu i odbrani. Zbog toga moramo da se sa ovog nivoa podignemo na sledeću stepenicu naše igre - izjavio je italijanski stručnjak.

Nik Vajler Bab, košarkaš Bajerna, takođe očekuje težak susret protiv crveno-belih.

- Imali smo sedmicu da se oporavimo. Bilo je naporno, dosta smo trenirali, ali to je bilo važno, jer je Zvezda težak protivnik sa sjajnim igračima. Naš fokus biće na defanzivi: ako budemo igrali jako u odbrani, možemo da igramo protiv bilo kog tima. Ali, ne možemo se samo fokusirati na Džordana Lojda, moramo da branimo sve od keca do petice. Svako od nas mora da ima odgovornost u tom smislu - rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading