BOMBETINA U NBA: Voriorsi trejduju jednog od najboljih!

Autor:

Sport

01.11.2020

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta im je bilo da gube veliki broj mečeva, Voriorsi prave strašan tim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stef Kari

Golden stejt se nalazi u sjajnoj poziciji pošto ima drugog pika, kao i Viginsa koji se i ne uklapa baš najbolje uz Stefa Karija i Kleja Tompsona.

Ekipa iz San Franciska želi kvalitetnog visokog košarkaša koji bi mogao da se suprostavi Entoniju Dejvisu, Nikoli Jokiću i drugim kvalitetnim centrima.

Novinar NBC sporta Tom Haberstroh u svojoj kolumni napisao je kako Voriorsi razmišljaju o trejdu u kojem bi Ben Simons i Al Horford završili u Golden Stejtu, a Vigins i drugi pik u Filadelfiji.

Pitanje koliko bi 76ersi bili zainteresovani za ovu ponudu pošto njima pik, tačnije mladi igrač ništa ne znači jer žele odmah da napadnu titulu sa trenerom Glenom Riversom i centrom Džoelom Embidom.

Voriorsi bi bili znatno jači, Kari i Tompson bi mogli da igraju dosta bez lopte, a Simons bi ih svojim sjajnim dodavačkim veštinama pronalazio. Sa druge strane Horford bi defanzivno, uz Grina, bio sjajan.

NBA draft na programu je 18. novembra i do tada nas očekuju brojne spekulacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading