Ako tako bude, TEŠKO AMERIMA: NBA liga donela odluku koja će se navijačima Srbije JAKO SVIDETI!

Autor:

Sport

24.10.2020

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NBA liga odlučila je da promeni svoj kalendar, što bi za reprezentaciju Srbije i njene poštovaoce mogao da bude melem za uši.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Srbije mogli bi u punom sastavu da krenu na Olimpijske igre

Nagađalo se kad će sezona u elitnom košarkaškom takmičenju početi, gađalo se datumima i prepucavalo oko toga dali su Olimpijske igre bitnije od NBA, pa se došlo do sledećeg zaključka.

NBA sezona počeće 22. decembra, igraće se 72 utakmice, sezona će se završiti pre početka Olimpijskih igara, a to znači da će "Orlovi" u punoj snazi napadati Amerikance i ostale favorite na ovom takmičenju.

 

Tako će selektor Igor Kokoškov moći da računa i na naše NBA asove Nikolu Jokića, Bogdana Bogdanovića, Nemanju Bjelicu, Bobana Marjanovića ili Marka Gudurića!

Da podsetimo, Srbija će odigrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre protiv reprezentacija Novog Zelanda, Dominikanske republike u prvoj fazi, a u narednoj su nam protivnici Italija, Portoriko i Senegal.

Što se NBA sezone tiče, plan je da se se odigra 72 utakmice umesto 82 u regularnoj sezoni, na svojevrsnom plej-in turniru, a onda bi se igrao plej-of.

Potvrda ove odluke NBA lige očekuje se 30. oktobra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading