VIC MI JE NAPLATIO 10 EVRA: Beron ispričao URNEBESNU anegdotu o Odžu!

Autor:

Sport

17.10.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se miljenik "Delija".

RepublikaFoto: Starsport
Bili Beron i Majkl Odžo u dresu Crvene zvezde

Košarkaš Zenita Bili Beron prisetio se bivšeg saigrača iz Crvene zvezde Majkla Odža koji je tragično preminuo ovog leta. Amerikanac je istakao da ga je Majklova smrt "šokirala", a detaljnije je otkrio odnos koji su imali njih dvojica dok su zajedno branili crveno-bele boje.

- U grupnom četu sa američkim košarkašima gde je i Dženkins sam pročitao poruku da je Odžo umro. Odmah sam pitao "Šta?!". Pozvao sam menadžera da se raspitam i za 10 minuta sam dobio potvrdu, nisam mogao da verujem. I dalje mogu da ga zamislim kako mi se obraća sa tim velikim osmehom. Bio je sjajan tip, šaljivdžija. Uvek je bio pun fazona, jednom mi je naplatio 10 evra da mi ispriča vic. On je najveći čovek sa kojim sam igrao. Uvek je na treninzima bio taj koji postavlja jake blokove pa mu mi kažemo da se smiri jer te posle toga nedeljama sve boli - iskren je bio Bili Beron.

Podsetimo, Odžo je umro u 27. godini života, a 2017. godine je stigao u Srbiju gde je najpre nastupao za FMP, da bi se sezonu kasnije preselio na Mali Kalemegdan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading