Trener šampiona NBA hvali Grega Popovića: "LUDOG SRBINA" ZA PREDSEDNIKA SAD!

Sport

02.11.2017

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener aktuelnih šampiona NBA lige Golden Stejt Voriorsa Stiv Ker, kaže da poseduje izuzetnu naklonost prema iskusnom košarkaškom treneru San Antonija Gregu Popoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popović uživa veliki ugled kod kolega širom lige

Ker kaže da se ne divi "ludom Srbinu" samo zbog njegovih košarkaških uspeha, već i zbog ljudskih kvaliteta. On čak navodi da bi glasao za Grega Popovića, ukoliko ovaj ikada odluči da se kandiduje za predsednika države.

- Stvarno bih glasao za Popa. On bi bio sjajan predsednik. Šalu na stranu, stvarno bih glasao za njega. Čast i integritet, to bi bile dve ključne komponente za svaku osobu koja hoće da postane predsednik. On bi to omogućio - kaže Ker, prenosi "Merkjuri njuz". 

Trener Golden Stejta navodi da Popović poseduje kvalitete neophodne za obavljanje predsedničke dužnosti, a koji fale aktuelnom stanaru Bele kuće Donaldu Trampu.

Nisu saglasni sa njegovom retorikom u vezi sa LGBT pravima, ženama i nacionalnim manjinama, kao i osobama sa posebnim potrebama. 

Sa mišljenjem svog trenera slaže se i jedan od najboljih igrača NBA lige, plej "Voriorsa" Stef Kari.

- On je izuzetan za NBA i bio bi verovatno još bolji u ulozi predsednika - kaže Kari, dok njegov trener dodaje da u tom slučaju ne bi bio potpredsednik, ali bi išao na večere sa Popom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading