Sin legende Crvene Zvezde ide kod Stefa Karija!

Autor:

Sport

15.10.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva i sin legende Crvene zvezde Deni Avdija sve bolje je rangiran u Sjedinjenim Državama kako se prbližava NBA draft.

RepublikaFoto: Starsport
Deni Avdija

Prema najnovijim prognozama, sina nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Zufera Avdije bi 18. novembra kao drugog pika mogli da izabernu Golden Stejt Voriosi.

Klub iz Kalifornije ima mnogo opcija, a 19-godišnji krilni košarkaš Makabija je među igračima koji su u najužem izboru. Navodi se da je Avdijino ime u notesu brojnih klubova i gotovo svi očekuju da će izraelski reprezentativac biti među prva tri pika na draftu.

 

Avdija je pod ugovorom sa 'Ponosom Izraela', ali je potpuno fokusiran na predstojeći draft i nije registrovan za mečeve Evrolige u aktuelnoj sezoni.

Talentovani igrač je prošle sezone u elitnom klupskom takmičenju prosečno beležio 4 poena, 2.6 skoka i 12 asistencije po utakmici, dok je u prvenstvu Izraela imao prosek od 12.9 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading