GDE JE ZAPELO? Davidovac zna RAZLOG PORAZA od Žalgirisa!

Autor:

Sport

13.10.2020

21:32 >> 20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da crveno-beli nisu odigrali pametno u napadu u ključnim momentima i da je to presudilo u porazu od Žalgirisa.

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda
Dejan Davidovac

Crveno-beli su izgubili u dvorani Aleksandar Nikolić, u okviru trećeg kola Evrolige, rezultatom 75:69 i upisali drugi poraz u sezoni.

- Izolovali su neke naše igrače, branili se dobro od naših akcija. Imali smo loša rešenja u napadu u trenucima kada je trebalo da prelomimo i to je uticalo na poraz- rekao je Davidovac, koji je duel završio sa 11 poena i 4 skoka.

Beograđane već u četvrtak očekuje okršaj sa Asvelom u Francuskoj.

 

 

 

- Ne treba da razmišljamo koliko je teško. Svima je duplo kolo. Jeste iscrpljujuće, nema dovoljno vremena za pripremu, ali ne treba mnogo obraćati pažnju na to. Kako je nama tako je i ostalima. Očekujem fizički dosta tešku utakmicu", poručio je krilni igrač.

U ovom momentu nije sto odsto sigurno da će se taj meč odigrati. U Asvelu je zabeleženo nekoliko slučajeva koronavirusa, zbog čega je odložen duel tog tima sa Panatinaikosom koji je trebalo da se igra u utorak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading