EVROLIGA NA POTEZU: Zvezda POBEĐUJE 20:0!?

Autor:

Sport

12.10.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se problemi u organizaciji elitnog košarkaškog takmičenja.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači KK Crvena zvezda na meču protiv Baskonije u Evroligi

Košarkaši Asvela nalaze se u velikim problemima pred dupli program koji nas u Evroligi očekuje tokom nedelje.

Tim legendarnog Tonija Parkera ima veliki broj košarkaša zaraženih koronavirusom, a najnovija vest je da je i plejmejker Noris Kol pozitivan.

On je taj rezultat saznao tokom susreta francuskog šampionata i odmah je napustio parket, ali postoji osnovana bojazan da je zarazio još nekoga od saigrača. Prema propozicijama elitnog takmičenja, ekipa može da počne utakmicu ukoliko ima osam zdravih košarkaša. Asvel ih trenutno ima desetoricu, ali čekaju se dodatna testiranja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Noris Kol i Lebron Džejms

Francuze očekuju dueli sa Panatinaikosom i Crvenom zvezdom, pa postoji opcija da oni budu registrovani čak i službenim rezultatom. Evroliga na potezu...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cane

12.10.2020 14:13

Ukoliko je onaj koji je pisao ovaj "tekst" bio vođen mišlju da radi "analitički" tekst, nema pojma da se zapravo udavio u svojim govnima, i shodno tekstualnosti, ovaj napis se može tumačiti jedino u kontekstu analnog otvora, jer je obično glupo proseravanje. Autoru bi bilo bolje da krene najpre sa pravilima rasporeda interpunkcijskih znakova, pa polako ostalo. Pazi molim te, teba im 8 igrača, imaju sad 10 al će možda da fali. Kakve budaletine.