OGLASIO SE KUM NIKOLE PEKOVIĆA: Evo u kakvom je stanju slavni košarkaš!

Autor:

Sport

12.10.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Peković (34) na korak je do pobede nad koronom! Iako je region prvobitno potresla vest da je nekadašnji centar i predsednik Partizana u teškom stanju i da se zbog virusa KOVID-19 nalazi na respiratoru, te da su mu zahvaćena oba plućna krila, on se uspešno oporavlja u bolnici u Podgorici.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Peković

Novo ohrabrenje stiglo je od košarkaševog kuma Duška Šarića, inače člana uprave FK Rudar iz Pljevalja i rođenog brata narko-bosa Darka Šarića.

- Nikolino stanje se iz dana u dan popravlja i uskoro će izaći iz bolnice. Oseća se dobro i nema nikakvih problema. U stalnoj smo komunikaciji, on se zahvalio svima koji su ga tokom trajanja infekcije korone, ali i nakon pojavljivanja informacija da je u teškom stanju, zvali i pružili mu podršku. Žao mi je što su neki mediji, radi čitanosti ili ne znam ni ja čega, plasirali netačne i morbidne vesti o Nikoli - rekao je Duško Šarić za crnogorske medije.

 

 

 

Prethodno je i Pekovićeva porodica demantovala navode da je on životno ugrožen. Kako je naveo izvor blizak bivšem košarkaškom asu, on je samo dobijao kiseonik kako bi lakše disao, ali je bio daleko od toga da ga priključe na respirator.

RepublikaFoto: eStock
Duško Šarić

- On je sve vreme stabilno. Uz konsultacije sa doktorima, rečeno mu je da je bolje da ostane na praćenju u zdravstvenoj ustanovi jer je to proces koji traje - naveli su članovi porodice aktuelnog tim-menadžera reprezentacije Crne Gore.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading