"GROBARI" SU OVO SA NESTRPLJENJEM IŠČEKIVALI: Pitali su Šćepanovića da li stižu POJAČANJA, trener Partizana odgovorio kao iz TOPA!

Autor: Maxbetsport, Republika

Sport

11.10.2020

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon rezultatski slabog početka sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Vlado Šćepanović

Partizan je novu sezonu započeo sa tri poraza na četiri utakmice, a takva situacija podgreva priču o promenama u Humskoj. Trener crno-belih Vlado Šćepanović u razgovoru za "Maxbetsport" poručio je da se trenutno ne razmišlja o pojačanjima, već da je fokus na ekipi sa kojom raspolaže.

– Nikad ne znate šta donosi dan, a šta noć, ali nema potrebe da se razmišlja o novim igračima, već treba maksimalno da iskoristimo potencijal koji ovi igrači imaju – odgovorio je Šćepanović na pitanje da li je u planu angažovanje novajlija.

Strateg "parnog valjka" je dodao da su kritike opravdane u trenucima kada rezultati nisu u skladu sa očekivanjima, ali je sve pozvao na strpljenje.

Podsetimo, Partizan je u subotu uveče poražen od Budućnosti sa 101:99 nakon dva produžetka, a u sredu ih očekuje gostovanje Uniksu u Rusiji u okviru treće runde Evrokupa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading