OBRADOVIĆ EMOTIVAN POSLE VELIKOG TRIJUMFA: Ovo je posebna pobeda za mene, kao trofej...

Autor:

Sport

09.10.2020

19:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Saša Obradović blista posle velike pobede, prve u Evroligi ove sezone.

Saša Obradović

- Ovo je posebna pobeda za mene, kao trofej. Prva za mene u ovom takmičenju, nažalost bez navijača. Igramo za njih, tako da je ovo tužno - rekao je Obradović.

Agresivna odbrana bila je ključ pobede.

- U prvom delu odigrali smo vrlo jaku odbranu. Jedini problem je bio napadački skok. Izdominirali smo u svim segmentima gotovo svih 40 minuta.

U moru odličnih stvari imao je i neku zamerku.

- Ja sam uvek za to da ono što dogovorimo moramo da ispunimo. Zbog davanja šuta Geidraitisu bio sam nezadovoljan, ali sa ovakvom pobedom ne mogu biti nezadovoljan.

Šta se promenilo u odnosu na Istanbul?

 


- Drugačije smo ušli u utakmicu. U Istanbulu smo igrali nestrpljivo i tada obično bivaš kažnjen protiv velikih ekipa. To je bila posledica nedostatka jakih utakmica u pripremnom periodu. Sada nadam se da ćemo na primeru ove utakmice videti kako treba da se igra.

Očekuje se prvo duplo kolo naredne nedelje. Dočekuje se Žalgiris i gostuje Asvelu.

RepublikaFoto: Starsport



- Zbog toga je bitno da imamo svakog uključenog igrača. Napadamo svakog, ali treba i da sačuvano energiju, da rasporedimo minute.

Za kada može da se očekuje debi Tejlora Ročestija.

- Videćemo kada bude došao. S obzirom da smo već sarađivali, privatno je odnos ostao dobar. Za njega nema problema što se sistema tiče, on to razume. Nešto može, a nešto ne može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading