PAKLENI DERBI U BEOGRADU: Budućnost ima plan kako da stane na muku Partizanu!

Autor:

Sport

09.10.2020

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović, pred derbi drugog kola ABA lige protiv Partizana, izjavio je da ih u Beogradu očekuje velika i teška utakmica.

RepublikaFoto: KK Budućnost Voli
Petar Mijović

Crno-beli su izgubili od Borca u prvom kolu regionalnog šampionata, dok je Budućnost savladala ekipu Splita, a oba tim sutrašnji susret dočekuju posle pobeda u Evrokupu.

- Velika utakmica i veliki protivnik ispred nas, to je sigurno.Tome doprinosimo i mi našim kvalitetom i ostvaranjem sezone. Treba očekivati jedan spektakl, nažalost bez prisustva publike. Partizan je jedan od najboljih timova u ligi, zadržali su kostur ekipe iz prošle sezone, koji su nadogradili u fizičkom smislu. Čeka nas težak posao. Očekujem da na njihovu čvrstinu odgovorimo, da njihovu fizičku dominaciju na određenim pozicijama svedemo na minimum- rekao je Mijović za klupski sajt.

 

 

 


Košarkaš Vili Rid rekao je da ekipa zna kako treba da igra ako želi da se iz Beograda vrati sa trijumfom.

- Partizan je jak tim, upravo su pobedili u dobroj utakmici i sigurno će ući u meč sa puno energije. Naš cilj je da takođe uđemo sa što više energije, da se "zaključamo" kao ekipa i ako to uspemo da uradimo možemo se vratiti sa pobedom- rekao je Rid.

Meč između košarkaša Partizana i Budućnosti igra se sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica" od 20 sati i bez prisustva publike.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading