Muta posle poraza od Limoža: ISPUSTILI SMO IH ZA TRI MINUTE

Autor:

Sport

01.11.2017

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana nisu uspeli da nastave pobedonosni niz na gostovanju Limožu u Evrokupu. Francuski tim je serijom u poslednjoj deonici prelomio rezultat u svoju korist, a trener srpskog kluba Muta Nikolić kaže da ovaj meč mora što pre da se arhivira pošto sledi još dosta velikih izazova, počevši od "večitog derbija" u narednom kolu ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Nikolić: Idemo dalje, ispravićemo greške od Limoža

- Bila je ovo veoma važna utakmica za nas. Mi smo mlad tim i dobro smo se držali 35 minuta i praktično smo našim greškama za tri minuta izgubili utakmicu kada je Limož napravio razliku. Mi smo bili bez tri visoka igrača u rotaciji, što može da bude razlog njihove dominacije u skoku, naročito ofanzivnom skoku. Šta je tu je, idemo dalje. Očekuje nas puno važnih utakmica u danima koji slede - istakao je Nikolić, a prenosi klupski sajt crno-belih.

Plej crno-belih Patrik Miler kaže da niko u timu ne treba da očajava zbog ovog poraza, jer za klub sada sledi serija teških utakmica.

- Igrali smo agresivno prve dve četvrtine, sa puno intenziteta, ipak, Limož je uspeo da nas dobije. Moramo da se oporavimo od ovog poraza, jer nas čekaju važne utakmice - istakao je Miler i dodao da su njemu i celoj ekipi misli već sada okrenute ka utakmici protiv Crvene zvezde.

Partizan posle četiri odigrana kola u Evrokupu ima skor 1-3, a u ABA ligi se nalazi u grupi timova koji imaju skor 4-2 i dele drugu poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading