JEZIVE REČI PARTIZANOVOG NOVAJLIJE: Sve je prolazno, bio sam navučen - pio sam pilule!

Autor:

Sport

03.10.2020

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Kodi Miler Mekintajer priznao je da se u prošlosti suočio sa velikim problemima, i da je čak pio tablete da bi se izborio sa njima.

RepublikaFoto: KK Partizan.rs
Kodi Miler Mekintajer

Kodi je letos nadomestio odlazak Korija Voldena u Crvenu zvezdu, a sada je podelio svoju priču putem društvenih mreža.

- Sve na ovom svetu je prolazno, osim trenutka koji imamo SADA. Previše naglašavamo nepromenjivu prošlost i nepoznatu budućnost, do te mere da ignorišemo šta se događa i šta SADA imamo - poručio je Miler-Mekintajer.

On je tu tvrdnju pokušao da potkrepi i jednim primerom iz svog života jer kaže da je do te mere bio opsednut prošlošću i budućnošću da je pio pilule.

- Verujte mi, bio sam navučen na pilule za spavanje jer nisam mogao da kontrolišem svoje strahove o svojoj prošlosti i ko bih želeo da postanem u budućnosti. Sve te pilule protiv strahova su otišle kada sam se zaljubio u koncept sadašnjeg trenutka - rekao je Miler-Mekintajer.

Da podsetimo, on je pre Partizana igrao u Cedevita Olimpiji, Zenitu, Teksas Ledžendsima, Parmi i Leuven Bersima, a studirao je na koledžu Vejk Forest do 2016.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading