Igrač Bamberga razotkrio Mitrovića: NERVOZAN JE PRED GOSTOVANJE ZVEZDI!

Autor:

Sport

31.10.2017

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Bamberga Brajs Tejlor najavio je duel svoje ekipe protiv Crvene zvezde u Evroligi za sajt ovog košarkaškog takmičenja, a u njemu je otkrio i da nekadašnjem kapitenu kluba sa Malog Kalemegdana Luki Mitroviću nije nimalo prijatno pred gostovanje u Areni.

RepublikaFoto: twitter.com/Ivan Vuksanović
Mitrović je do prošle sezone sa kapitenskom trakom predvodio Zvezdu

- Naš naredni meč je protiv Zvezde u Beogradu, i to je nešto jedinstveno što se doživljava kada govorimo o atmosferi i ljubavi koju navijači unose u utakmicu. Igrao sam tu nekoliko puta, jednom u Kombank areni, jednom u Pioniru. Okruženje je posebno, toliko vole igru i Zvezdu - rekao je Brajs i setio se jednog susreta sa crno-belima.

Tejlor otkriva da je prvi evroligaški meč u karijeri igrao protiv Partizana pre nekoliko sezona.

- Prvi put kada sam igrao to je bilo protiv Partizana, a treba biti spreman na sve. Oni podržavaju ekipu na sve načine, uz pesmu, zastave. Za mene kao igrača to predstavlja zabavno okruženje i jedinstveno košarkaško iskustvo - kaže Tejlor.

Za kraj je košarkaš Bamberga izneo zanimljivost iz tima, pošto je "ocinkario" Luku Mitrovića da se oseća nervozno pred gostovanje bivšem klubu.

- Siguran sam da će Luki Mitroviću biti posebno uzbudljivo da se suoči sa svojim bivšim timom. Ovo je njegova prva sezona van Srbije uopšte, bio je kapiten crveno-belih i imali su mnogo uspeha. Biće teško, siguran sam da je nervozan, ali probaćemo da ga relaksiramo kako bi igrao košarku. Na kraju krajeva, znamo da ga atmosfera neće preseći jer je bio tu, igrao je sto puta u ovom okruženju - kaže Tejlor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading