EKSPLOZIJA U SAD: Bogdanović oblači dres NBA šampiona?

Autor:

Sport

24.09.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahuktava se trka za potpis srpskog reprezentativca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović, bek Sakramento Kingsa, postaće ovog leta ograničeni slobodni agent (RFA), a interesovanje za Srbina pokazuje gotovo pola NBA lige.

 

Među zainteresovanim franšizama izdvaja se ekipa Majami Hita, koja vodi protiv Bostona sa 3:1 u finalu Istoka, i konkuriše i za osvajanje NBA prstena.

Kako prenosi američki novinar Kit Smit, Atlanta Hoksi, Njujork Niksi, Detorit Pistonsi, Šarlot Hornetsi, Majami Hit i Finiks Sansi su u dobroj situaciji u trci za Bogdanov potpis.

aime, Kraljevi su već "napunili" seleri kep izdvojivši 310.000.000 dolara za Badija Hilda, Herisona Barnsa i Dierona Foksa, pa ostaje da se vidi šta će novi generalni menadžer Sakramenta Monte Mekner smisliti u narednom periodu.

Tehničke prirode radi, Srbin će postati RFA tek kada mu stigne "kvalifikaciona ponuda" vredna 10.600.000 dolara, pa će u Sakramentu moći da izjednače svaku sledeću koja stigne na adresu Bogdanovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading