(VIDEO) JOŠ JEDAN AMER NA MALOM KALEMEGDANU: Senzacionalno pojačanje pred vratima Zvezde!

Autor: Sportska centrala

Sport

20.09.2020

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je ozvaničila centra Emanuela Terija koji je došao posle situacije sa Lendrijem Nnokom, koji zbog zdravstvenih problema nije mogao da nastupi za crveno-bele, ali tu nije kraj pojačanjima.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda
KK Crvena zvezda

Kako "Sportska centrala" saznaje, u narednih nekoliko dana će odjeknuti još jedna "bomba" na Malom Kalemegdanu!

Najbliži potpisu sa evroligašem sa Malog Kalemegdana je Arči Gudvin, igrač rođen 1994. godine. Bivši bek prestižnog univerziteta Kanzas je proteklu sezonu proveo u Turskoj i Nemačkoj – u ekipama Sigortama i Ulma.

Na koledžu je proveo svega jednu sezonu i bio je najbolji strelac ekipe u toj sezoni. Kao 29. pika na Draftu izabrala ga je Oklahoma, a Gudvin je svoje NBA iskustvo stekao nastupajući za Finiks tri sezone. Najuespešnija sezona je bila 2015/16 kada je postizao 8.9 poena na 57 odigranih utakmica. Imao je još epizode u Bruklinu i Nju Orlensu. Prveo je jednu sezonu i u Kini.

 

 

 

U prošloj sezoni u Turskoj je na 17 utakmica postizao 17.8 poena po meču, dok je za Ulm odigrao svega 4 meča i imao prosek od 12 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Krle

21.09.2020 16:21

Kupujemo domaće