JOKIĆU, ČUJEŠ LI OVO? Potcenjivačka izjava Džordža pred sedmi meč sa Denverom!

Autor:

Sport

14.09.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

LA Klipersi su bili na korak od prolaska u finale konferecnije, ali su doživeli dva poraza u nizu od Denvera, pa će pobednika dvoboja odlučiti sedma utakmica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić i Pol Džordž

Bek kluba iz Kalifornije, Pol Džordž, ističe da Klipersi nemaju razloga za paniku.

- Razmišljamo pozitivno. I dalje smo mi za volanom. Ne paničimo. Imamo sedmu utakmicu. Sviđaju mi se šanse ovog tima. Doveli smo sebe u ovoj situaciju i na nama je da se izvučemo - rekao je Džordž.

Klipersi su deset minuta pre kraja trećeg kvartala šeste utakmice vodili 68:49, da bi ih Nagetsi do kraja meča nadigrali sa 60:25.


- Znamo protiv koga igramo. Imamo ogromno poštovanje prema protivniku, ali sviđaju mi se naše šanse. Ponavljam, sve je na nama da završimo ovo. Samo moramo da vratimo film i vidimo šta smo radili. Jedino pitanje na koje bi trebalo da odgovorimo je zašto im nismo parirali - dodao je Džordž.

Odlučujući, sedmi meč polufinala Zapada između Nagetsa i Klipersa igra se u noći između utorka i srede od 3 časa po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading