INTERESANTNO "PREKO BARE": Batler RAZNEO Bakse, Oklahoma izvukla majstoricu

Autor: Tanjug, Republika

Sport

01.09.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlični mečevi u plej-ofu najjače lige na svetu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džimi Batler "zakucava" Bakse

Prethodne večeri u NBA ligi odigrane su dve utakmice. Majami je u prvom meču polufinala Istoka savladao Milvoki, dok je Oklahoma izborila majstoricu protiv Hjustona u prvoj rundi Zapada.

Košarkaši Majamija pobedili su Milvoki sa 115:104.

Najzaslužniji za pobedu Hit bio je Džimi Batler, koji je imao odličnu rolu od 40 poena, četiri uhvaćene lopte i dve asistencije. Dobro izdanje imao je i Goran Dragić sa 27 poena, šest skokova i pet dodavanja, dok je Bem Adebajo ostvario dabl-dabl od 12 poena, 17 skokova i šest asistencija.

U ekipi Baksa Kris Midlton bio je najefikasniji sa 28 poena, dok je Bruk Lopez dodao četiri poena manje. Janis Adetokumbo meč je završio sa 18 poena, deset skokova i asistencijom manje.

Košarkaši Oklahome pobedili su Hjuston 104:100 u šestoj utakmici prve runde plej-ofa NBA lige i izjednačili su rezultat u seriji na 3-3.

U pobedničkom timu najefikasniji je bio Kris Pol sa 28 poena i sedam skokova, uz tri asistencije, a ispratio ga je Danilo Galinari sa 25 poena, dok je Denis Šruder stao na 12.

Među Rokitsima prednjačio je Džejms Harden sa 32 poena, osam skokova i sedam asistencija, dok je Rasel Vestbruk ubacio 17.

 

 

 

Sedma odlučujuća utakmica igra se u noći između srede i četvrtka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading