PITALI SU MOZLIJA KADA STIŽE POJAČANJE: Centar Partizana bacio "Grobare" u TRANS!

Autor:

Sport

30.08.2020

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: Starsport
Zakucavanje Mozlija na meču protiv Lokomotive Kubanj

Centar Partizana Vilijam Mozli najavio je da će crno-brli učiniti sve da nastave putem koji su trasirali do prekida prošle sezone zbog koronavirusa. Podsetimo, "parni valjak" je bio blizu povratka u Evroligu, s obzirom da je pred četvrtfinale Evrokupa sa Uniks-om bio tim sa najboljim učinkom u tom takmičenju, kao i najuspešnija ekipa u ABA ligi, kolo pre kraja regularnog dela šampionata.

Centar Partizana Vil Mozli u razgovoru za klupsku televiziju izjavio je da se uželeo košarke.

– Svi moji saigrači, treneri i svi ostali smo srećni što smo ponovo na okupu, jer prošla sezona u suštini kao da se nije ni desila, ali vratićemo se i uradićemo sve da odemo do samog kraja, da probamo da dovršimo ono iz prošle sezone – rekao je Mozli za klupsku televiziju. Očekujem da bude kao i prošle godine, da igramo jako, da radimo ono što znamo, da svako odradi svoje. Borićemo se zajedno i nadam se da ćemo imati isti učinak – kazao je Amerikanac.

Mozli je svestan svoje uloge u timu.

– Ja to ne gledam tako, samo donosim svest ljudima šta mogu da uradim. Znam da ću moći da izađem na teren i igram jako kao što znam, čak i ako ljudi znaju šta da očekuju od mene – rekao je Mozli.

Tada ga je prekinuo Brajan Angola, koji je ušao u kadar i rekao na srpskom: ‘Kako si, brate?’

Pošto su se nasmejali, usledilo je pitanje o porodici. Mozlijev sin je postao maskota ekipe prošle sezone, hoće li biti i ove.

– Oni su kod kuće, moraćemo da sačekamo da vidimo kakva će biti situacija sa rasporedom, utakmicama i ostalim, i onda ćemo odlučiti kada će moći da se vrate. Meni je drago mi je što sam ovde. Žao mi je što neće biti navijača u početku, ali nadam se da ćemo moći da pobedimo sve i nastavimo ono što smo počeli prošle godine – rekao je Mozli.

Podsetimo, crno-bele očekuju pripremni susreti sa rumunskim Klužom, čiji trener je Duško Vujošević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading