DONČIĆ I BOBI U PROBLEMU: Mavsi na ivici provalije

Autor:

Sport

29.08.2020

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Dalasa u nezavidnom položaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić i Boban Marjanović u akciji

Posle tri dana pauze zbog bojkota zbog rasizma, nastavlja se plej-of NBA lige. Večeras će biti odigrane tri utakmice, a sutra još toliko.

Sezone se nastavlja duelom između Milvokija i Orlanda od 21.30, a u nedelju će u istom terminu šesti meč serije odigrati Los Anđeles Klipersi i Dalas Maveriksi.

U toj seriji trenutno vode Klipersi sa 3:2 u pobedama i samo ih jedan trijumf deli od plasmana u narednu rundu. Posao će im dodatno biti olakšan, jer na parket neće izaći povređeni Kristaps Porzingis.

Prema tome, Luka Dončić će morati da izvede čudo kako bi bez pomoći najkvalitetnijeg saigrača poravnao rezultat, a potom i u eventualnoj sedmoj utakmici će bez Letonca morati da juri pobedu, jer bi Porzingis na teren mogao da se vrati tek u drugoj rundi plej-ofa.

To znači da će nešto veću minutažu imati Boban Marjanović koji je do sad iskoristio svaku priliku protiv Klipersa, a videćemo kako će to izgledati u nedelju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading